Publicerad på

NU ÄR DEN HÄR – ÅRSBOKEN 2023!

Första Advent firas traditionsenligt hos Föreningen Gamla Carlscrona med kaffe, glögg och pepparkakor idag söndag den 3 december mellan 12-16 och naturligtvis presenteras föreningens årsbok 2023;

”Karlskronafotografier 1940-2000 – ”en bild säger mer än tusen ord”

Det är vår mångårige styrelseledamot och Kaulskronitens redaktör Sten A Petersson som författat en bok baserat på bilder från Gunnar Ekström, som gick bort 2003. Gunnar föddes i Skurup 1912, men blev som vuxen förälskad i Karlskrona och kom att stanna i våran stad livet ut. Hans stora hobbyer var fotografering och amatörradio.

Boken finns att inhandla för 250 kronor i föreningslokalen på Alamedan idag första advent, men vi har även öppet i föreningslokalen lördagen den 16 december kl. 11-14. Samma lördag har vi också ett stånd i Wachtmeister Gallerian mellan kl. 10-16 då vi erbjuder för försäljning årsboken och andra böcker. Man kan även beställa årsboken genom att skriva epost till fgc.nu. Vi kan skicka boken till dig och då tillkommer post och fraktkostnader.