Publicerad på

VÄLKOMNA TILL ÅRSMÖTE 2024

Den 21 mars kl. 18.00 håller Föreningen Gamla Carlscrona sitt årsmöte i Konserthusteaters foajé med adress Stortorget 16. Det blir som vanligt ett digert program med presentation av årets stipendiater ur Jultomtefonden, årsmötesförhandlingar och avslutas med ett ett föredrag av Karlskrona kommuns världsarvssamordnare Elena Peverada som berättar om hur vårt världsarv Örlogsstaden Karlskrona förvaltas och hur föreningen är delaktig i vårdandet av ett kulturarv för framtida generationer. Kaffeservering kommer att finnas tillgängligt.

Meddela oss gärna på info@fgc.nu om du kommer.

Kvällens program i korthet är:

  • 18.00 Presentation av de två stipendiaterna och med en kort uppvisning från båda
  • ca 18.30 Årsmötet startar
  • ca 19.30 Kvällens gäst Elena Peverada

Allt material till Årsmötet finns på medlemssidorna – lösenordet har meddelats i den senaste Kaulskroniten 1:2024. Detta lösenord är temporärt och kommer att bytas efter årsmötet och kommer då att skickas ut till samtliga som har meddelat sin e-postadress till föreningen.

Varmt välkomna önskar styrelsen